salangen er nyderlig

har vert deilig med en liten bloggpause, så mye mindre stress, Men er tilbake nå. litt sent å begyne å blogge så dette blir bare en liten updates. har vert inne å chillet i kosebukse i hele dag, drukket iste - hvit te guava, den smaker nyderlig godt, laget pasta,  ja vanerlige inne ting, til tross for at det faktisk var, wait for it ......... sol idag! ohmy. Var jo også en ukes tur i salangen - En liten smakebit får dere her, før jeg legger meg neppå for å se på filmog nei, det var faktisk ikke så pinlig å sette seg ned midt i "byen" (veldig liten plass, så om jeg kan kalle det byen vet jeg ikke helt) for vi var boende hos han som eide bilen, som hadde verdens skjønneste hund, lady, en 11 år gammel ...... ja hva nå enn rasen heter ble jeg helt og fulstendig forelsket i henne:blir kjederlig med for mange bilder, så gidder ikke hive på masse unødvendig, fire bilder får holde :-)  hadde det kjempe koserlig i salangen med mamma. men nå snakkes vi, imorgen kommer synne over, å jeg må tidlig opp for å få meg en liten joggetur opp til pappa for å få hentet ned noe stuff.

hva synes du om bildene? vert i salangen før?

6 kommentarer

nadjamarie. <3

10.jul.2010 kl.00:37

SV; haha, aw.. takk! jeg bruker photofiltre, photoshop, photoscape, og gimp :) ja, headeren er redigert i alle dem, hhihi!

Ane

10.jul.2010 kl.00:41

SV: Tusen takk! :D Du ser ikke akkurat ut til å være 12 du heller ;o

Fine bilder ! :)

Camilla Sundby ☮

10.jul.2010 kl.01:10

SV: Vel, jeg prøvde ikke med håret løst. Men med spenner og gud vet hva jeg ikke brukte. Men, hvordan i all verden skal det bli slik som jeg vil? Jeg tror jeg trenger Jan Thomas, han er mitt eneste håp!

Ane

10.jul.2010 kl.02:11

SV: Ja! Den er redigert i photoshop :)

CathrineDenFine

10.jul.2010 kl.10:09

Tusen takk for det!:)

Faktisk mine egne negler ;-)

Ingvild

10.jul.2010 kl.10:25

haha, det første bilde var morsomt.

Skriv en ny kommentar

hits